Trabzonspor'da Fatih Tekke sesi

Trabzonspor'un eski futbolcusu Fatih Tekke'yi almak için harekete geçtiği ileri sürüldü.  Bordo-mavililer eski gol kralları Fatih Tekke'ye yeniden Trabzonspor formasını giydirmek için harekete geçti. İHA'nın iddiasına göre, ünlü golcü'nün Mehmet Ali Yılma

Trabzonspor'da Fatih Tekke sesi

Trabzonspor'un eski futbolcusu Fatih Tekke'yi almak için harekete geçtiği ileri sürüldü. 

 

Bordo-mavililer eski gol kralları Fatih Tekke'ye yeniden Trabzonspor formasını giydirmek için harekete geçti.

 

İHA'nın iddiasına göre, ünlü golcü'nün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yöneticilerle görüştü. Bordo-mavili taraftarlar sosyal paylaşım sitelerinde başlattıkları organizasyonla eski golcüleri için yönetimi sıkıştırıyor. 

 

Bordo-mavili forma ile 2004-05 sezonunda 31 gol atarak gol kralı ve gümüş ayakkabı sahibi olan Fatih Tekke, bordo-mavili kulüpte yaşadığı olayların ardından 2006-2007 sezonunun başında 7 Milyon 500 Bin Euro ücretle Zenit takımına transfer olmuştu.

 

Türkiye'ye dönerek Beşiktaş, Ankaragücü ve son olarak Orduspor takımlarında forma giyen Fatih Tekke'nin yeni sezonda Trabzonspor'a çok yakın olduğu ileri sürüldü.

 

Öte yandan haber61 spor servisinin yaptığı araştırmada Trabzonspor yönetiminin Fatih Tekke ile görüştüğü bilgisi doğrutulamadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor