Trabzonspor'da Fabricio İddiasi

Transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Trabzonspor, Ziegler transferinde istediği sonucu alamayınca alternatif isimleri araştırmaya başladı. Başkan Sadri Şener, kısa zamana rağmen takımı güçlendirmek için gerekeni yapacaklarını söyledi.Şampiyonlar

Trabzonspor'da Fabricio İddiasi

Transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Trabzonspor, Ziegler transferinde istediği sonucu alamayınca alternatif isimleri araştırmaya başladı. Başkan Sadri Şener, kısa zamana rağmen takımı güçlendirmek için gerekeni yapacaklarını söyledi.

Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olabilmek için kadrosunu güçlendirmek isteyen Trabzonspor, Juventus'un İsviçreli sol kanat oyuncusu Ziegler transferinde istediği sonuca henüz ulaşamadı. Bu futbolcuya en son yıllık 1.7 miyon Euro öneren bordo mavililer, futbolcunun sürekli olarak yeni pürüzler çıkarmasından bıktı. Bunun üzerine Ziegler'e, "Bizim şartlarımızda gelirsen sözleşme imzalarız" diyen yönetim alternatif isimler üzerinde de araştırmalara başladığı iddia edildi.

Brezilya'nın Atletico Paranense takımında forma giyinen 21 yaşındaki stoper oyuncusu Fabricio'yu kadrosuna katmak isteyen bordo mavililer temaslarını sürdürüyor. Ancak oyuncunun şu anda Türkiye'ye gelmeye sıcak bakmadığı, Trabzonspor'un ise futbolcuyu ikna etmek için yoğun çaba harcadığı belirtildi.

Kulüp Başkanı Sadri Şener, kısa zamanda mutlaka bir transfer yapmak istediklerini vurgulayarak, "Bizim şanssızlığımız hem bayram tatilinin araya girmesi, hem de Şampiyonlar Ligi'ne geç alınmamız. Buna rağmen gereken her türlü çabayı gösteriyoruz" dedi ve Fabricio için de temasların sürdüğü iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler