Trabzonspor'da en gözde isim o!

 Sezon başında İngiltere'nin Premier Lig ekiplerinden Queens Park Rangers'dan transfer edilen Jose Bosingwa, bordo-mavili takıma sağladığı katkıyla teknik direktör Hami Mandıralı'dan büyük bir övgü alıyor.  Sezon başında Malouda ile birlikte Trabzonspor'a

Trabzonspor'da en gözde isim o!
 Sezon başında İngiltere'nin Premier Lig ekiplerinden Queens Park Rangers'dan transfer edilen Jose Bosingwa, bordo-mavili takıma sağladığı katkıyla teknik direktör Hami Mandıralı'dan büyük bir övgü alıyor. 
 
Sezon başında Malouda ile birlikte Trabzonspor'a transfer edilen, Jose Bosingwa ortaya koyduğu performans ve karakteri beğeni topluyor. Bordo-mavililer, Fransız futbolcu Malouda'nın liderlik özelliklerini ortaya koymasını beklerken, bu görevi Bosingwa üstlenmiş durumda. 31 yaşındaki Kongo asıllı Portekizli oyuncu bordo-mavili takımın teknik sorumlusu Hami Mandıralı'nın büyük bir beğenisini kazanırken, takım arkadaşları da tecrübeli futbolcuya saygı duyuyor. Özellikle Gençlerbirliği maçında ortaya koyduğu performansla ve takım arkadaşlarını yönlendirmesiyle elde edilen 3-0'lık skora katkı sağlayan Bosingwa,  önümüzdeki haftalarda liderlik özelliklerini sahaya daha çok yansıtması bekleniyor.
 
Trabzonspor Teknik Sorumlusu Hami Mandıralı da Portekizli oyuncuyla ilgili olarak övgü dolu sözler kullandı. Mandıralı, Bosingwa'nın futbol kişiliğini ve karakterini sahaya yansıttığında takıma olan katkısının ortada olduğunu belirterek, "Trabzonspor'un önemli oyuncularından biri. Kişiliğini ve karakterini sahaya yansıttığında takıma büyük bir katkı sağlıyor. Takım arkadaşlarına da büyük bir güven veriyor" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler