Trabzonspor'da Egemen şoku

  Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde Gloria Otel'in sahasında gerçekleştirilen antrenmanda bordo-mavili ekip, ısınma ve pas çalışmalarının ardından kondisyon yüklemesi yaptı. Antrenmana polar saatli özel bir yelekle çıkan futbolcuların, çalışmanın he

Trabzonspor'da  Egemen şoku

 

 

Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde Gloria Otel'in sahasında gerçekleştirilen antrenmanda bordo-mavili ekip, ısınma ve pas çalışmalarının ardından kondisyon yüklemesi yaptı.
 
Antrenmana polar saatli özel bir yelekle çıkan futbolcuların, çalışmanın her bölümünde performans düzeylerine bakıldı.
 
Futbolcuların oldukça neşeli göründüğü, Yattara'nın sempatik hareketleriyle dikkati çektiği antrenman çift kale maçla tamamlandı.
 

EGEMEN SAKATLANDI

Çift kale maçın son bölümünde sol alt adalesinden sakatlanan Egemen, sağlık ekibinin tedavisiyle ayağa kalkabildi. Bordo-mavili futbolcunun tedavisine, ağrısının çok olması nedeniyle oyun alanının dışında devam edildi. Egemen, çift kale maçı tamamlayamadan takım otobüsüne gitti.
 
Bu arada kampa geç katıldığı için çalışmalarını takımdan ayrı sürdüren Colman, çift kale maçı da saha kenarında oturarak izledi. Antrenmanda yer almayan Jaja ve Alanzinho için noter tespitine devam edildi.
 

YÖNETİM ÇIKARMA YAPTI

Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu, takımın bu sabahki antrenmanına adeta çıkarma yaptı.
 
Kulüp başkanı Sadri Şener'in yanı sıra yöneticiler Nevzat Şakar, Ali Benli, Necmettin Aytekin, Tuncay Bekiroğlu ve Recep Denizer de antrenmanı takip ettiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler