Trabzonspor'da Drogba gerilimi!

Akçay, Malouda’ya tepki gösterirken, yaşanan gerilimi Hacıosmanoğlu’nun bitirdiği belirlendi.Galatasaraylı Didier Drogba’nın, sezonun ilk haftasında oynanan Beşiktaş-Trabzonspor maçı öncesinde bordo-mavili takımın kamp yaptığı otele giderek Florent Maloud

Trabzonspor'da Drogba gerilimi!

Akçay, Malouda’ya tepki gösterirken, yaşanan gerilimi Hacıosmanoğlu’nun bitirdiği belirlendi.

Galatasaraylı Didier Drogba’nın, sezonun ilk haftasında oynanan Beşiktaş-Trabzonspor maçı öncesinde bordo-mavili takımın kamp yaptığı otele giderek Florent Malouda’yı ziyaret etmesinin ilginç bir krize yol açtığı ortaya çıktı.

Malouda’nın bir dönem Chelsea’de birlikte forma giydiği Drogba’yı kapıda karşılayarak odasına çıkardığı ancak Teknik Direktör Mustafa Akçay’ın bu duruma sert tepki gösterdiği öğrenildi. Olayın büyümesi üzerine Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun devreye girdiği bildirildi.

Akçay’ın, “Burası takımın kamp yaptığı otel. Benden habersiz misafir getirilmesi ve odaya çıkarılması prensiplerimize aykırı” ifadeleriyle Malouda’yı uyardığı, yıldız futbolcunun ise bu tepkiyi şaşkınlıkla karşıladığı kaydedildi. O dönem Futbol Genel Koordinatörü olarak görev yapan Ünal Karaman’ın da Akçay’a destek vermesi üzerine konu Başkan Hacıosmanoğlu’na iletildi. Hacıosmanoğlu’nun, “Drogba gibi dünya çapında bir oyuncu otele gelmiş ve arkadaşını ziyaret etmiş. Ne var bunda? Gerekirse tüm takımı aşağıya indirin, hep birlikte oturup sohbet etsinler” sözleriyle olaya noktayı koyduğu vurgulandı.

AKÇAY OYUNDAN ALMIŞTI

Beşiktaş’ın 2-0 kazandığı maçta Mustafa Akçay, Malouda’yı 74. dakikada oyundan almış ve yerine Yusuf Erdoğan’ı sahaya sürmüştü. Akçay maçtan sonra ise “Yabancı oyuncuların kumaşı davranış olarak da bize uygun olmalı. Bu saatten sonra dikkatli olmalıyız” demişti.

İKİNCİDE İZİN VERDİ

Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanan Fenerbahçe-Trabzonspor maçının ardından kamp yaptıkları otele geçen Malouda ve Bosingwa, Mustafa Akçay’dan izin alarak İstanbul’da kalmak istediklerini söyledi. Bu kez Akçay’dan gerekli iznin çıkmasının ardından eski takım arkadaşları Drogba ve Meireles ile bir araya gelen Bosingwa ile Malouda, birlikte eğlenmiş, Drogba da bu buluşmayı instagram’daki hesabından takipçileri ile paylaşmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler