Trabzonspor'da devrim!

Trabzonspor döviz kurlarından çektiği zararın ardından bu kez akıllandı.Önceki dönemlerde döviz kurlarında yaşanan dalgalanmalar nedeniyle sıkıntı yaşayan Trabzonspor'da yönetim, şu ana kadar alınan tüm oyuncular ile TL üzerinden anlaşma yaptı.Fırtına, Se

Trabzonspor'da devrim!

Trabzonspor döviz kurlarından çektiği zararın ardından bu kez akıllandı.

Önceki dönemlerde döviz kurlarında yaşanan dalgalanmalar nedeniyle sıkıntı yaşayan Trabzonspor'da yönetim, şu ana kadar alınan tüm oyuncular ile TL üzerinden anlaşma yaptı.

Fırtına, Serdar Gürler ve Deniz Yılmaz'ın bonservis bedellerini euro üzerinden öderken, iki oyuncuya TL üzerinden imza attırdı. Turgut, Anıl, Gökhan, Serhat ve son olarak Wolfsburg'dan alınan Ferhat Yazgan'a da alacakları TL üzerinden yapılacak. Bordo-mavili yönetim ayrıca, Mustafa ve Yusuf'un sözleşmelerini de TL üzerinden yapılan anlaşmalarla yenilemişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor