Trabzonspor'da deplasman kabusu

 Teknik direktör Tolunay Kafkas’ın takımın başına gelmesiyle birlikte yeni bir sayfa açan ve yeni hocasıyla iç sahada çıktığı ilk resmi maçta Gaziantepspor’u farklı yenen Trabzonspor, Sivasspor karşısında deplasmanda da yeni bir sayfa açmak istiyor.  Spor

Trabzonspor'da deplasman kabusu

 

Teknik direktör Tolunay Kafkas’ın takımın başına gelmesiyle birlikte yeni bir sayfa açan ve yeni hocasıyla iç sahada çıktığı ilk resmi maçta Gaziantepspor’u farklı yenen Trabzonspor, Sivasspor karşısında deplasmanda da yeni bir sayfa açmak istiyor. 
 
Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, deplasman galibiyeti özlemine son vermeyi hedefliyor.
 
Teknik direktör Şenol Güneş’in, istifa etmesinin ardında takımın başına gelen Tolunay Kafkas ile yeni bir sayfa açan Karadeniz ekibi, evinde aldığı farklı Gaziantepspor galibiyeti sonrası deplasmanda oynayacağı Sivasspor maçını kazanarak çıkışını sürdürmeyi hedefliyor.
 
İç sahada taraftarı önünde açtığı yeni sayfayı deplasmanda da açarak zirveye doğru emin adımlarla ilerlemek isteyen bordo-mavililer, yeni hocasıyla yakalayacağı ivmeyle yeniden yarışa ortak olmanın planlarını yapıyor.
 
3 Aralık 2012’de deplasmanda Gençlerbirliği’ni 4-0’lık net bir skor ile yenerek galibiyet elde eden bordo-mavili ekip, söz konusu maçın ardından dış sahada galip gelemedi. Deplasmanda oynadığı 9 maçta 2 galibiyet 3 beraberlik ve 4 mağlubiyet alarak tarihinin en kötü deplasman karnelerinden birini yaşayan bordo-mavili takım, aldığı 9 puan ile 14. sırada yer aldı. Karadeniz ekibi kötü deplasman karnesini Sivasspor karşısında alacağı galibiyetle düzeltmeyi planlıyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor