Trabzonspor'da Csizmadia iddiası

Trabzonspor'un, Macaristan'ın Ferençvaroş takımından Csaba Csizmadia'nın bonservis ücreti için 500 bin avro teklif ettiği iddia edildi.Macaristan'ın günlük spor gazetesi Nemzetisport'un haberinde, 25 yaşındaki tecrübeli defans oyuncusu Csizmadia'nın, Trab

Trabzonspor'da Csizmadia iddiası

Trabzonspor'un, Macaristan'ın Ferençvaroş takımından Csaba Csizmadia'nın bonservis ücreti için 500 bin avro teklif ettiği iddia edildi.

Macaristan'ın günlük spor gazetesi Nemzetisport'un haberinde, 25 yaşındaki tecrübeli defans oyuncusu Csizmadia'nın, Trabzonspor forması giymeye sıcak baktığı, kulübü Ferençvaroş'un da teklif edilen ücreti yeterli bulduğu ifade edildi.

Haberde, Macar milli futbolcu Csizmadia'nın yakın çevresine, bordo-mavili takımda oynamaktan gurur duyacağını söylediği belirtildi.

Ferençvaroş Kulübü yetkilileri, daha önce Avusturya, İtalya ve Hırvatistan liglerinde forma giyen futbolcuya, İngiltere, Rusya ve Güney Kore'deki bazı kulüplerden de teklif geldiğini belirttiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler