Trabzonspor'da coşkulu idman

Trabzonspor bir günlük iznin ardından hafta sonu Antalyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına akşam  saatlerinde Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde yaptığı antrenmanla başladı.  Bordo – mavili takımın antrenmanını yaklaşık 500 kadar taraftar ile esk

Trabzonspor'da coşkulu idman

Trabzonspor bir günlük iznin ardından hafta sonu Antalyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına akşam  saatlerinde Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde yaptığı antrenmanla başladı.

 

Bordo – mavili takımın antrenmanını yaklaşık 500 kadar taraftar ile eski ve yeni divan kurulu üyeleri ile yöneticilerde izledi. Teknik direktör Şenol Güneş ve futbolculara çiçek veren taraftarlar ile camianın önde gelen isimleri, daha sonra takımla birlikte fotoğraf çekildi. Teknik direktör Şenol Güneş, ortaya koyulan birliktelik görüntüsünün çok mutluluk verici olduğunu belirtti. Bu arada Trabzonspor’un antrenmanına sakatlığı devam eden Egemen katılmazken, diğer futbolcular koşunun ardından kondisyon ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi. Bu arada taraftarlar futbolcuları tek tek tribünlere çağırarak, ‘Şampiyon Trabzonspor” tezahüratlarında bulundu. Futbolcularda taraftarların yanına toplu olarak giderek, desteklerinden dolayı teşekkür etti.

 

Bu arada antrenmanı izleyen Trabzonspor’un eski Asbaşkanlarından Kenan İskender ile Teknik Direktör Şenol Güneş uzun bir süre sohbet etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor