Trabzonspor’da Constant krizi

Trabzonspor'da disiplinsiz hareketleri nedeniyle savunması istenen ve kadroya alınmayan Constant hakkında belirsizlik sürüyor.Teknik direktör Ersun Yanal'ın isteğiyle resmi olmasada "fiziki" olarak kadro dışı bırakılan Constant için Yanal ve Başkan İbrahi

Trabzonspor’da Constant krizi

Trabzonspor'da disiplinsiz hareketleri nedeniyle savunması istenen ve kadroya alınmayan Constant hakkında belirsizlik sürüyor.

Teknik direktör Ersun Yanal'ın isteğiyle resmi olmasada "fiziki" olarak kadro dışı bırakılan Constant için Yanal ve Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun fikir ayrılığında olduğu öğrenildi. Tecrübeli teknik adamın Gineli oyuncu hakkında kararlı olduğu ve kadroya almayı düşünmediği iddia edilirken Bordo-Mavili yönetimin para cezası vererek oyuncunun affedilmesini istediği ve bu isteği Yanal'a ileteceği belirtildi.

Teknik Direktör Ersun Yanal’ın ise Hacıosmanoğlu'nun kadro üzerinde etkisini kırmak için "Burada otorite benim eğer siz bu işi bana bırakmadan yapacaksanız ben yokum" diyebileceği iddia edilirken Trabzonspor Yönetiminin oyuncunun yüksek maliyeti nedeni ile affedilmesinin daha doğru olacağı fikrinde birleşiyor.

Hatırlanacağı üzere Teknik direktör Ersun Yanal’ın takımın başına geldiği dönemde kadro dışı olan Mustafa Yumlu ve Zeki Yavru'yu yeniden kadroya almak istemiş ancak Hacıosmanoğlu bu teklifi geri çevirmişti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor