Trabzonspor’da Constant bilmecesi

Trabzonspor’da Constant belirsizliği sürüyor. Gineli oyuncu Gaziantep’e götürülmedi.Bordo-Mavili takımda disiplinsiz hareketleri nedeni ile savunması istenen ve 3 günlük izin verilen oyuncunun geçen zaman içinde affedilmemesi ve takımdan ayrı çalışmalara

Trabzonspor’da Constant bilmecesi

Trabzonspor’da Constant belirsizliği sürüyor. Gineli oyuncu Gaziantep’e götürülmedi.

Bordo-Mavili takımda disiplinsiz hareketleri nedeni ile savunması istenen ve 3 günlük izin verilen oyuncunun geçen zaman içinde affedilmemesi ve takımdan ayrı çalışmalara devam etmesi  ve Gaziantepspor karşılaşması öncesi kafile ile Antep’e götürülmemesi  kafalarda soru işareti bıraktı.

Trabzonspor Kulüp başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun Constant konusunu Teknik Direktör Ersun Yanal ile görüşüp oyuncunun affedilmesi hususunda zemin arayışı içine gireceği iddia edilirken özellikle takımda düzeni bozduğu ve disiplinsiz hareketleri nedeni ile kadro dışı bırakılan oyuncuyu Yanal’ın affetmeyi düşünmediği ve alınan başarılı sonuçlar ile eli güçlenen Yanal’ın kararından geri dönmeyeceği iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor