Trabzonspor'da Celustka pişmanlığı!

Trabzonspor'un Sunderland’e kiraladığı Ondrej Celustka, İngiliz takımında sergilediği performansla dikkati çekerken Başkan Yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu, 24 yaşındaki Çek futbolcunun satma opsiyonunu yüksek tuttuklarını söyledi.YABANCI KONTENJANI İÇİN E

Trabzonspor'da Celustka pişmanlığı!

Trabzonspor'un Sunderland’e kiraladığı Ondrej Celustka, İngiliz takımında sergilediği performansla dikkati çekerken Başkan Yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu, 24 yaşındaki Çek futbolcunun satma opsiyonunu yüksek tuttuklarını söyledi.

YABANCI KONTENJANI İÇİN ELDEN ÇIKARILDI

Trabzonspor’da yabancı kontenjanını boşaltmak için Premier Lig ekiplerinden Sunderland’e sezon sonuna kadar kiralanan Ondrej Celustka’nın sergilediği performans, bordo mavili ekibin teknik heyetinde pişmanlığa sebep oldu. Celustka’yı sattıktan sonra sol bekte Olcan Adın’ı deneyen Trabzonspor teknik ekibi, bu oyuncudan istediği verimi alamadı.

İngiliz ekibinde oynadığı maçlardaki performansı ile büyük beğeni toplayan Celustka’yı yakından takip eden Trabzonspor Kulübü'nün Çek futbolcuyu sezon sonunda tekrar takıma katabileceği öğrenildi. Bu arada İngiliz kulübünün de satın alma opsiyonunu devreye sokarak Celustka’nın bonservisini alabileceği bildirildi.

CELUSTKA DEĞERİNİ KATLADI

Başkan Yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu, Celustka’nın çok üst düzey karakterde bir oyuncu olduğunu belirterek, "Gitme isteği vardı, biz  de ona onay verdik. Ancak hala bizim oyuncumuz ve satın alma opsiyonunu oldukça yüksek tuttuk" dedi.

Bordo mavili kulübün 150 bin Euro karşılığında Sunderland’e kiraladığı futbolcunun satın alma opsiyonun ise yaklaşık 3 milyon Euro olduğu belirtildi. Bu arada Sunderland’e kiralanmadan önce piyasa değeri 2 milyon Euro olan Celustka, değerini de 2’ye katladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler