Trabzonspor'da Caruzzo iddiası

Bordo-mavililerin, Egemen’in gidişi sonrasında defanstaki sıkıntısını aşmak için şimdi de Arjantin kulübünün kapısını çalacağı ileri sürülüyor. Giray’ın da milli takımda sakatlanması moralleri bozdu.Trabzonspor'la ilgili yazılan transfer haberlerine bugün

Trabzonspor'da Caruzzo iddiası

Bordo-mavililerin, Egemen’in gidişi sonrasında defanstaki sıkıntısını aşmak için şimdi de Arjantin kulübünün kapısını çalacağı ileri sürülüyor. Giray’ın da milli takımda sakatlanması moralleri bozdu.

Trabzonspor'la ilgili yazılan transfer haberlerine bugün bir yenisi daha eklendi. Ara transfer döneminde takıma katabileceği isimleri gizlice takibe alan Trabzonspor’un hedefinin Boca Juniors’un başarılı stoperi Matias Caruzzo olduğu öğrenildi.

Devre arasında Real Madrid’de henüz istediği forma şansını bir türlü bulamayan Hamit Altıntop’u kiralama formülüyle kadrosuna katmak isteyen bordo-mavililer, savunmayı da güçlendirmek istiyor.

Polonyalı Pawel ve Piotr Brozek’ten bir türlü istediği verimi alamayan Karadeniz ekibinin, Güney Amerika’ya yöneldiği ifade edildi. Trabzonsporlu yetkililer Arjantin Ligi’nde yer alan Boca Juniors’un 27 yaşındaki stoperi Matias Caruzzo’yu transfer listesinin ilk sıralarına çekti.

Egemen’in gidişinin ardından sol ayaklı bir stoper sıkıntısı çeken bordo-mavililerin bu boşluğu Caruzzo ile doldurmak istediği ve bu transfer için her türlü girişimin yapılacağı belirtildi. Bu arada A Milli Takım’ın Hırvatistan’la oynadığı maçta görev yapan Giray’ın sakatlanarak milli takım kadrosundan çıkartılması şok etkisi yarattı.

Tecrübeli oyuncunun sağ kasık iç bölgesindeki adale grubunda birinci derece zorlanma tespit edildiği, Mersin İdman Yurdu maçına yetişmesi için çalışılacağı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor