Trabzonspor'da can sıkan gelişme!

UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nda deplasmanda Legia Varşova ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da maç öncesi can sıkan bir gelişme yaşandı.UEFA listesinde bulunmayan Özer ve cezalı olan Medjani'nin yanı sıra sakatlıkları nedeniyle Waris ve Papadopoulos'un kadro

Trabzonspor'da can sıkan gelişme!

UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nda deplasmanda Legia Varşova ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da maç öncesi can sıkan bir gelişme yaşandı.

UEFA listesinde bulunmayan Özer ve cezalı olan Medjani'nin yanı sıra sakatlıkları nedeniyle Waris ve Papadopoulos'un kadroda olmadığı Trabzonspor'da son kötü haber Yusuf Erdoğan'dan geldi.

Maç öncesi yapılan son antrenmanda Yusuf Erdoğan teknik ekibe kendini iyi hissetmediğini söylediği öğrenildi. Bu gelişmeyle sıkıntıya giren Teknik Direktör Ersun Yanal'ın Yusuf'un durumunu maç saatine kadar takip edeceği ve genç futbolcunun durumuna göre kadroya alıp almayacağına karar vereceği bildirildi.

Haber61 Spor Servisi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor