Trabzonspor'da can sıkacak bir gelişme daha!

Avrupa Kupası'ndan elenen Türkiye Kupası'na veda eden ve ligde şampiyonluk yarışına havlu atan Trabzonspor'a bir kötü haberde borsadan geldi.Borsa İstanbul'da işlem gören Trabzonspor ve 3 İstanbul takımının son 1 yılda yatırımcılarına kayıplar yaşattığı b

Trabzonspor'da can sıkacak bir gelişme daha!

Avrupa Kupası'ndan elenen Türkiye Kupası'na veda eden ve ligde şampiyonluk yarışına havlu atan Trabzonspor'a bir kötü haberde borsadan geldi.

Borsa İstanbul'da işlem gören Trabzonspor ve 3 İstanbul takımının son 1 yılda yatırımcılarına kayıplar yaşattığı belirtildi.

4 Takım arasında son 1 yılda yatırımcısına en çok kazandıranın Beşiktaş olduğu belirtilirken Trabzonspor'un halinin pek iç açıcı olmadığı görüldü.

Sezon başında maliyeti yüksek transferlere imza atan bordo mavili kulübün mücadele ettiği 3 kulvarda da aradığını bulamaması hisseleri yüzde 9.7 düşürdü. Ayrıca Trabzonspor'un  322 Milyon TL olan aktif büyüklüğünün 368 Milyon TL'lik toplam borcu karşılamadığı görüldü. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor