Trabzonspor'da büyük rekabet

UEFA Avrupa Ligi ön eleme maçlarında 3 galibiyet ve bir beraberlik alıp Play-off'a yükselerek yeni sezon öncesi camiaya moral veren Trabzonspor'un orta sahasında ve savunmasında büyük bir rekabet yaşanıyor. Karadeniz ekibi sıkıntı yaşadığı forvet hattını

Trabzonspor'da büyük rekabet

UEFA Avrupa Ligi ön eleme maçlarında 3 galibiyet ve bir beraberlik alıp Play-off'a yükselerek yeni sezon öncesi camiaya moral veren Trabzonspor'un orta sahasında ve savunmasında büyük bir rekabet yaşanıyor. Karadeniz ekibi sıkıntı yaşadığı forvet hattını ise zenginleştirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Ligde arzuladığı sonuçları 2 sezondur elde edemeyen Trabzonspor, söz konusu dönem içinde teknik heyet ve yönetim bazında birçok değişiklik yaşadı. Göreve gelen yeni yönetim ise iddialı bir kadro kurmak için kolları sıvayarak önemli isimleri kadroya katarak orta sahada ve savunmada yeni bir rekabet ortamı oluşturdu. Bordo-mavililerin rekabet ortamı oluşturmak istediği forvet hattını ise zenginleştirmek için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Elinde 4 kaleci, 10 savunma oyuncusu, 11 orta saha oyuncusu ve 4'de forvet bulunduruyor. Kalede Onur, Fatih, Zeki ve İbrahim isimlerini bulunduran Karadeniz ekibi, savunmada Mustafa, Aykut Demir, Giray, Bazsingwa, Kadir, Celustka, Bamba, Caner, Zeki Yavru ve Emerson isimlerini bulunduruyor. Trabzonspor orta sahada ise Malouda, Abdulkadir, Adrian, Alanzinho, Aykut Akgün, Zokora, Colman, Olcan, Volkan, Soner ve Yusuf bulundururken, forvette de Henrique, Janko, Emre ve Batuhan Karadeniz isimlerini bulunduruyor.

AKÇAY: “REKABETİN TRABZONSPOR'A BÜYÜK FAYDASI OLACAK”
Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay ise, yaşanan rekabetin takıma olumlu yansıyacağını söyledi. Biraz daha sabırlı olmaları halinde yüksek seviyeye ulaşacaklarını belirten Akçay, "Trabzonspor’un her alanında var olan rekabet takıma olumlu yansıyacaktır. Takımda oluşan rekabet ortamından oldukça memnunuz. Bu ilerleyen haftalarda daha tatlı bir hale gelecektir" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler