Trabzonspor'da büyük çöküş

Trabzonspor, ligin ikinci yarısına iyi başlayarak üstsıralara doğru tırmanmanın hesaplarını yapıyordu. İlk maçında Beşiktaş’a 1-1 berabere kalan Fırtına’da Mustafa Akçay, takımını geri çekmekle eleştirildi. Golsüz sona eren Rizespor mücadelesinde ise Trab

Trabzonspor'da büyük çöküş


Trabzonspor, ligin ikinci yarısına iyi başlayarak üstsıralara doğru tırmanmanın hesaplarını yapıyordu. İlk maçında Beşiktaş’a 1-1 berabere kalan Fırtına’da Mustafa Akçay, takımını geri çekmekle eleştirildi. Golsüz sona eren Rizespor mücadelesinde ise Trabzonspor’un pasif futbolu nedeniyle deneyimli teknik adam yerden yere vuruldu.

Bordo-Mavililer, Akhisar Belediyespor’u yenerek yeni bir sayfa açmak ve moral depolamak istiyordu. Ancak öyle olmadı.

Sergilediği futbol ve aldığı başarılı sonuçlarla adından söz ettiren Akhisar, Hüseyin Avni Aker’den bu sezon 3 puanla dönen tek takım oldu. Uğur Demirok ve Mehmet Akyüz’ün (3) golleriyle Trabzonspor’u 4-2 mağlup etmeyi başardı. Akigolar bu skorla birlikte puanını 31’e yükseltti ve lig tablosunda da rakibini geçti.

Evinde şimdiye kadar sadece 6 gol yemesine rağmen dün savunmadaki hatalarıyla kalesinde 4 gol birden gören Trabzonspor ise 29 puanda kaldı. Yenilgi sonrası teknik heyet, futbolcular ve gerekli transferleri yapmadığı gerekçesiyle yönetime olan tepkiler de iyice arttı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor