Trabzonspor’da bu iddia baş ağrıtır

Trabzonspor, Napoli'ye 4-0 yenildi fakat skordan daha çok maçın bitimine 30 saniye kala Salih'in ve Musa'nın oyuna girmesi konuşuldu.Taraftarlar bu gereksiz 2 değişikliğe tepki verirken, olayın perde arkasında kafalarda soru işareti kaldı. Salih'in maç ba

Trabzonspor’da bu iddia baş ağrıtır

Trabzonspor, Napoli'ye 4-0 yenildi fakat skordan daha çok maçın bitimine 30 saniye kala Salih'in ve Musa'nın oyuna girmesi konuşuldu.

Taraftarlar bu gereksiz 2 değişikliğe tepki verirken, olayın perde arkasında kafalarda soru işareti kaldı. Salih'in maç başı oynama primi 10.000 TL iken Musa'nın primi 7.500 TL idi. Ersun Yanal bu iki oyuncuyu oyuna almasının Trabzonspor'a katkısı olmamasının yanı sıra Trabzonspor'u da 17.500 TL zarara soktu yorumları yapılırken yarın Trabzonspor yönetim kuruluyla bir araya gelmesi beklenen Teknik Direktör Ersun Yanal’a böyle bir olayın gerçekleşip gerçekleşmediğinin sorulacağı iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor