Trabzonspor’da bu cezaları kim ödüyor

Trabzonspor’da PFDK tarafından verilen para cezalarının Bordo-Mavili kulübün kasasından çıktığı belirtildi.Spor Toto Süper Lig de ceza rekortmeni Trabzonspor’a PFDK tarafından kesilen cezalar TFF’nin Trabzonspor’a gönderilen hakkedişlerinden kesildiği bel

Trabzonspor’da bu cezaları kim ödüyor

Trabzonspor’da PFDK tarafından verilen para cezalarının Bordo-Mavili kulübün kasasından çıktığı belirtildi.

Spor Toto Süper Lig de ceza rekortmeni Trabzonspor’a PFDK tarafından kesilen cezalar TFF’nin Trabzonspor’a gönderilen hakkedişlerinden kesildiği belirti. Bordo-Mavili takımın kulüp başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Yakup Aslan ve Ali Uzunay’a PFDK’dan verilen cezalar Federasyonun Trabzonspor’a gönderdiği hakkedişlerinden alındığı ifade edildi.

Ceza tutarlarının yöneticiler tarafından Trabzonspor’a ödenip ödenmediği bilinmezken bununla ilgili kamuoyuna bir bilgilendirme yapılmaması da dikkatlerden kaçmadı.

Hatırlanacağı üzere Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu toplamda 240.000 TL

Başkan Yardımcısı Ali Uzunay  68.000 TL

Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Yakup Aslan 30.000 TL para cezasına çarptırılmışlardı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor