Trabzonspor'da bir ayrılık daha mı?

Gelecek yılın kadrosunu oluşturan Trabzonspor eldeki genç futbolcularını da tecrübelenmeleri için kiraya vermeyi düşünüyor. Bu çerçevede gidebilecek isimlerden birisi de Zeki Yavru olduPilot takım 1461'den transer edilen ve sezonu 26 maçta forma giyerek t

Trabzonspor'da bir ayrılık daha mı?

Gelecek yılın kadrosunu oluşturan Trabzonspor eldeki genç futbolcularını da tecrübelenmeleri için kiraya vermeyi düşünüyor. Bu çerçevede gidebilecek isimlerden birisi de Zeki Yavru oldu

Pilot takım 1461'den transer edilen ve sezonu 26 maçta forma giyerek tamamlayan Zeki Yavru'ya PTT 1. Lig ekiplerinden talip çıktı.

Vahid Halilhodzic’in Avusturya’daki kamp kadrosuna dahil ettiği 22 yaşındaki futbolcunun deneyim kazanması için 1 seneliğine kiralanması gündemde. Bosnalı çalıştırıcının da onay vermesi halinde, defans oyuncusunun Giresunspor’a gönderileceği öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor