Trabzonspor'da Bilbao mesaisi

UEFA Avrupa Ligi Play-off turu ilk maçında deplasmanda Athletic Bilbao ile karşılaşacak Trabzonspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan çalışmaya milli takım kamplarında olan

Trabzonspor'da Bilbao mesaisi

UEFA Avrupa Ligi Play-off turu ilk maçında deplasmanda Athletic Bilbao ile karşılaşacak Trabzonspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan çalışmaya milli takım kamplarında olan Burak, Zokora, Glowacki, Adrian, Pawel Brozek ve sakatlıkları bulunan Piotr Brozek ile Henrique katılmadı. Benfica maçında sakatlanan Henrique'nin ayağında oluşan şişin dinmesinin ardından MR'ı çekileceği belirtildi.

Antrenman sahasında oyuncularıyla bir araya gelerek kısa bir toplantı yapan Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş yapılan hatalar konusunda uyarılarda bulunduğu gözlendi. Bordo-mavililer koşu ve ısınma hareketlerinin ardında yarı sahada yapılan çift kale maç ile antrenmanı tamamladı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler