Trabzonspor'da Benfica mesaisi

Trabzonspor, Şampiyonlar Ligi ön eleme 3. turunda, 27 Temmuz’da deplasmanda oynayacağı Benfica ile oynayacağı maçın hazırlıklarına sürdürdü.Teknik Direktör Şenol Güneş nezaretinde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan antrenmana Almanya’da tedavisi dev

Trabzonspor'da Benfica mesaisi

Trabzonspor, Şampiyonlar Ligi ön eleme 3. turunda, 27 Temmuz’da deplasmanda oynayacağı Benfica ile oynayacağı maçın hazırlıklarına sürdürdü.

Teknik Direktör Şenol Güneş nezaretinde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan antrenmana Almanya’da tedavisi devam eden Murat Tosun ve sakatlıkları olan Tayfun Cora ve Eren Albayrak katılmadı. Tayfun ve Eren, sahadaki kısa koşunun ardında salonda çalıştı.

Diğer futbolcular ise koşu ve ısınma hareketlerinin ardından taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi. Bu arada, bordo-mavili takımın idmanını çok sayıda taraftar da izledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler