Trabzonspor'da beklenen oyuncu!

Ligdeki 3 maçında da berabere kalan Trabzonspor, çıkışa geçmek istiyor.Bu nedenle Bordo- Mavililer’de tek beklenti Özer Hurmacı’nın sahalara dönmesi. 27 yaşındaki orta saha oyuncusu, ayak bileğinden sakatlanmış ve ay başında cerrahi müdahaleye tabi tutulm

Trabzonspor'da beklenen oyuncu!

Ligdeki 3 maçında da berabere kalan Trabzonspor, çıkışa geçmek istiyor.

Bu nedenle Bordo- Mavililer’de tek beklenti Özer Hurmacı’nın sahalara dönmesi. 27 yaşındaki orta saha oyuncusu, ayak bileğinden sakatlanmış ve ay başında cerrahi müdahaleye tabi tutulmuştu.

3 MAÇTA 1 GOL ATTI

Özer’in eksikliği takımı da olumsuz etkiliyor. 3 lig maçında 1 gol atabilen Fırtına, ofansif anlamda büyük sıkıntı içinde. Başta Cardozo olmak üzere golcüler gerekli pozisyon desteğini alamıyor. Teknik direktör Halilhodzic, orta sahaya Özer gibi katkı sağlayacak oyuncunun yokluğundan yakınıyor. Bu mevkideki Fatih Atik, Constant gibi isimler bekleneni bir türlü veremiyor. Özer’in 1 aya kadar sahalara döneceği öngörülüyor.

'ŞEHRİN RUHUNU YANSITSIN'

Öte yandan Hacıosmanoğlu ve diğer yöneticiler de Özer için bekleyişte. Kasımpaşa’dan kadroya katılan oyuncunun Trabzon doğumlu olmasının bunda etkisi büyük. Hacıosmanoğlu, takıma liderlik edecek ismin, şehrin ruhunu yansıtan biri olmasını istiyor. Taşların yavaş yavaş yerine oturduğu Trabzonspor’da camia, tecrübeli futbolcunun dönüşüyle gerçek çıkışın yaşanacağı görüşünde.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor