Trabzonspor'da beklenen gelişme! Yusuf Erdoğan...

 Trabzonspor yönetimi, Araklıspor’a ödenecek olan yaklaşık 125 bin TL’lik yetiştirme bedeli nedeniyle genç futbolcusu Yusuf Erdoğan’ı, 1461 Trabzon’dan kiralık olarak kadrosuna kattı.Ancak sezon başından itibaren sergilediği performansla tüm dikkatleri üz

Trabzonspor'da beklenen gelişme! Yusuf Erdoğan...

 Trabzonspor yönetimi, Araklıspor’a ödenecek olan yaklaşık 125 bin TL’lik yetiştirme bedeli nedeniyle genç futbolcusu Yusuf Erdoğan’ı, 1461 Trabzon’dan kiralık olarak kadrosuna kattı.

Ancak sezon başından itibaren sergilediği performansla tüm dikkatleri üzerine çeken Yusuf'un kafasını rahatlatmak isteyen yönetim devre arasında masaya oturup 5 yıllık sözleşme imzalamak istiyor.

Yönetim böylelikle hem futbolcu için çıkan transfer söylentilerine bir son vermek, hem de alt yapıdan gelen diğer futbolculara bir örnek oluşturmayı amaçlıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor