Trabzonspor'da Başkan Olmak...!

Trabzonspor’da Olağanüstü Genel Kurul  kararı alınmasının ardından Başkan Adaylarının sayısı oldukça kalabalık olacağa benziyor..Geçmişten günümüze yaşadık ve gördük ki, başkanlığa  hazır olmadan, Trabzonspor ekolünü özümsemeden bu işe soyunanlar küskün,

Trabzonspor'da Başkan Olmak...!

Trabzonspor’da Olağanüstü Genel Kurul  kararı alınmasının ardından Başkan Adaylarının sayısı oldukça kalabalık olacağa benziyor..

Geçmişten günümüze yaşadık ve gördük ki, başkanlığa  hazır olmadan, Trabzonspor ekolünü özümsemeden bu işe soyunanlar küskün, kırgın be başarısız olarak ayrılıyor.

Onlar üzülüyor, Trabzon ve dolayısıyla Trabzonspor değerlerini kaybediyor.

Trabzon’u, Trabzonluları, Trabzonsporluları temsil edecek bir başkan adayı her şeyden önce Trabzonspor ekolü gereği futbolu iyi bilmeli Trabzonspor’un işleyişine hakim olmalıdır.

Haber61 Trabzonspor’da Başkanlığı düşünen tüm adaylara diyor ki;

Trabzonspor evrensel bir takım. Az veya çok uluslararası taraftarı var. Öyle sıradan herkes çıkıp “Ben Başkanlığa Adayım” diyememelidir. Trabzonsporlular bu şansı bu kadar kolay vermemelidir.

Trabzonspor’un yönetim biçimi “Futboldan anlamak” ekolü üzerine kurulmuştur.

Trabzonspor’u Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray gibi ezeli rakiplerinden ayıran en önemli yönetimsel özellik de budur.

Ezeli rakiplerde durum farklıdır, ekol  farklıdır. Orada çok önemli bir iş adamı olursun, çok iyi lider olursun işleri götürebilirsin.

Trabzonspor’da ise durum çok farklı Çünkü Trabzonspor’un sosyo ve Ekonomik olarak rakiplerine oranla açığı var, bu açığı sadece ve sadece futbol bilgisi ile kapatabilir. Onlarla ancak bu şekilde yarışabilir.

Çok Değerler Harcadık Artık Yeter:

Yaşadık ve gördük ki Trabzonspor değerlerini bir bir harcıyor. Trabzonspor ekolüne, kulüp işleyişine hakim olamaynlar, İstanbullardan bulunup Trabzonspor Başkan adaylığına soyunduruluyor. Başkan oluyor.

Ya sonra,

Başarısız geçen ayların, yılların ardından tepkiler yükseliyor ve o başkanlar Trabzonspor’dan kaçarcasına uzaklaşıyor. Hem de kendilerini bu göreve getirenlere küserek kırarak gidiyor.

Olanda Trabzonspor’a oluyor. Ekonomik çöküntü, saha başarısızlıkları ve geleceğe umutsuz bakış.

Harcanan ve Trabzonspor’dan soğuyan değer ise cabası.

Onun için yapmayalım Trabzonspor Başkan Adaylığına öyle sıradan herkesin adaylığını onaylamayalım, layık gördüğümüz değerlerin ise “Trabzonspor Ekolünü” öğrenmelerinde ısrarcı olalım. Onları hemen başkanlığa getirip bir çırpıda yok edeceğimize Trabzonspor yönetimlerinde bir veya iki dönem yönetici olarak görev yapmaya ikna edelim.

İnanın ki kazanan Trabzonspor olacaktır.

Bizden demesi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor