Trabzonspor'da Barış bilmecesi

Gelecek sezon Spor Toto 2. Lig'de mücadele edecek olan 1461 Trabzon takımının oyuncularına diğer kulüplerden yoğun ilgi var.Göksu Alhas ve Gökhan Alsan'ın Şanlıurfaspor'a kiralanmasının ardından 3 oyucuya daha talip var. Bu oyunculardan Mehmet Kuruoğlu'na

Trabzonspor'da Barış bilmecesi

Gelecek sezon Spor Toto 2. Lig'de mücadele edecek olan 1461 Trabzon takımının oyuncularına diğer kulüplerden yoğun ilgi var.

Göksu Alhas ve Gökhan Alsan'ın Şanlıurfaspor'a kiralanmasının ardından 3 oyucuya daha talip var. Bu oyunculardan Mehmet Kuruoğlu'na Manisaspor'un talip olduğu öğrenilirken Jebrin'le ilgilendiği ifade edilen Alanyaspor'un Mustafa Tiryaki'yi de istediği ifade edildi. 

BARIŞ MEMİŞ BİLMECESİ

Ayrıca Trabzonspor'un bu sezon kadrosuna katmayı düşünerek kampa götürülecek oyuncuların arasına aldığı Barış Memiş'i Manisaspor'un istediği öğrenildi. Yapılacak görüşmeler sonucunda bu oyuncunun durumu netlik kazanacak.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor