Trabzonspor'da ayın futbolcusu

TrabzonCell Ayın Futbolcusu yarışmasında Kasım ayının en iyi futbolcusu Tolga Zengin seçildi.“TrabzonCell Ayın Futbolcusu” yarışmasında Kasım ayının kazananı belli oldu. Kasım ayında oynadığı maçlarda gösterdiği göz alıcı performansla tüm kesimlerden alkı

Trabzonspor'da ayın futbolcusu

TrabzonCell Ayın Futbolcusu yarışmasında Kasım ayının en iyi futbolcusu Tolga Zengin seçildi.

“TrabzonCell Ayın Futbolcusu” yarışmasında Kasım ayının kazananı belli oldu. Kasım ayında oynadığı maçlarda gösterdiği göz alıcı performansla tüm kesimlerden alkış alan Tolga, TrabzonCell abonelerinin gönderdiği oyların yüzde 70’ine sahip olarak TrabzonCell Ayın Futbolcusu ödülünü almaya hak kazandı. Geçtiğimiz sezon da bu ödülü kazanan Tolga 2011-2012 sezonunda ilk kez taraftarlarımızın bu ödülüne layık görüldü.

“TrabzonCell Ayın Futbolcusu” yarışmasında Aralık ayı oylaması da başladı. TrabzonCell aboneleri, “Futbolcu” boşluk, seçtiği futbolcunun forma numarasını yazarak 1967’ye gönderdikleri SMS’lerle ayın futbolcusunu seçme ve ödülün verildiği maça bilet kazanma fırsatı yakalıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor