Trabzonspor'da antrenör karmaşası!

Trabzonspor’da yeni sezon transfer çalışmaları yoğun bir şekilde sürerken bordo mavililerde teknik ekip konusundaki belirsizlik ise sürüyor.Bordo mavililer teknik direktör Vahid Halilhodziç ile anlaşmaya varırken Boşnak teknik adamın Trabzonspor’da yardım

Trabzonspor'da antrenör karmaşası!

Trabzonspor’da yeni sezon transfer çalışmaları yoğun bir şekilde sürerken bordo mavililerde teknik ekip konusundaki belirsizlik ise sürüyor.

Bordo mavililer teknik direktör Vahid Halilhodziç ile anlaşmaya varırken Boşnak teknik adamın Trabzonspor’da yardımcılıklarını kimin yapacağı konusunda belirsizlik devam ediyor.

HAMİ’Yİ HALİLHODZİÇ İSTEMİYOR

Teknik direktör Vahid Halilhodziç Trabzonspor’a kendi ekibiyle geleceğini açıklarken yardımcı antrenör olarak Türkiye’den sadece Fatih Kavlak’ı teknik kadroya dahil edeceği konuşuluyor. Trabzonspor’da ligin ikinci yarısında göreve gelen teknik direktör Hami Mandıralı konusunda belirsizlik ise devam ediyor. Yönetim kurulunun Vahid Halilhodziç’in yardımcılığı için düşündüğü Hami Mandıralı ise daha önce Lucescu dışında hiç kimseye yardımcılık yapmayacağını açıkladı.

Ancak Mandıralı’nın bu açıklamasına rağmen yönetim kurulu Hami Mandıralı’yı Halilhodziç’in yardımcılığına getirmek için çalışma yaparken, bu konuda tek engel Halilhodziç’in Mandıralı ismine sıcak bakmaması olarak gösteriliyor.

Bu konudaki karar yönetimin Halilhodziç ile yapacağı toplantı sonrası netleşecek.

TURGAY KARSLI OLACAK MI?

Teknik direktör Vahid Halilhodziç’in teknik ekibin içerisinde yer alacağı konuşulan isimlerden biride hem Mustafa Akçay’ın hem de Hami Mandıralı döneminde teknik kadroda yer alan Turgay Karslı.

Antrenör Karslı ile yönetimin daha önce bir görüşme yaptığı iddia edilirken Karslı konusundaki belirsizlikte sürüyor. Halilhodziç’in Cezayir Milli takımında birlikte görev yaptığı ekiple Trabzon’a gelmesi beklenirken bu ekibin içinde Türk antrenör olarak kimlerin görev alacağı ise önümüzdeki günlerde belli olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler