Trabzonspor'da Amrabat iddiası

Alternatifli bir kadro oluşturmayı hedefleyen Trabzonspor'da transfer çalışmaları sürüyor.İddia edilen habere göre; son 2-1'lik Kayserispor maçında takımın en iyisi olan Nordini Amrabat'ı bordo-mavili renklere bağlamak isteyen yönetim çalışmalarını hızlan

Trabzonspor'da Amrabat iddiası

Alternatifli bir kadro oluşturmayı hedefleyen Trabzonspor'da transfer çalışmaları sürüyor.

İddia edilen habere göre; son 2-1'lik Kayserispor maçında takımın en iyisi olan Nordini Amrabat'ı bordo-mavili renklere bağlamak isteyen yönetim çalışmalarını hızlandırdı. Kanatlarda ve forvette oynayabilen 24 yaşındaki futbolcunun, anlaşma sağlandığı takdirde Ocak ayındaki ara transferde kulübe imza atabileceği bildirildi. Bu konuda kararlı olan yönetimi tek düşündüren konu Amrabat'ın 2 milyon euroluk bonservis ücreti.

GÜNDEMDEKİ İDDİA EDİLEN İSİMLER
Trabzonspor'da transfer çalışmaları hız kesmiyor. 20 gündür Arjantin ve Brezilya'da futbolcu takip eden izleme komitesi üyelerinin Trabzon'a dönüp yönetime raporlar sundukları bildirildi. Ayrıca Eskişehirli Veysel Sarı, Alper Potuk, A.Gücü'den Özgür Çek, Uğur Uçar ve Antalyaspor'dan Uğur İnceman için görüşmeler sürüyor. Öte yandan, Mersin İdman Yurdu hazırlıkları da çift idmanla devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler