Trabzonspor'da altyapı vurgusu!

 Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Köksal Güney, yaptığı açıklamada, takımda kaptanları Onur Recep Kıvrak gibi futbolcularla kendi insanlarını harmanlamaları gerektiğini belirterek, "Bu yolda ilerliyoruz. Gerek teknik anlamda gerek futbolcularla ilk günd

Trabzonspor'da altyapı vurgusu!
 
Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Köksal Güney, yaptığı açıklamada, takımda kaptanları Onur Recep Kıvrak gibi futbolcularla kendi insanlarını harmanlamaları gerektiğini belirterek, "Bu yolda ilerliyoruz. Gerek teknik anlamda gerek futbolcularla ilk günden beri bu mücadeleyi verdik. Mustafa hocayla başlamamız da bundan dolayı oldu. 1975-80'li yılların ruhunu ortaya çıkarmamız lazım" dedi.
 
Altyapıya önem verip öze dönüş hamlesini gerçekleştirmeleri gerektiğini vurgulayan Güney, şunları söyledi:
 
"Genç oyuncularımıza sabır göstermek gerekir. Bunlar fedakarlıkla iş yapıyorlar. Trabzonspor, bu oyuncuların hakkını yemez, zamanı gelince değerlendirecektir. Şu anki ortamda ekonomik olarak da aynı parayı alıyorlarmış gibi oynuyorlar. Onlarda Trabzonspor ruhu, sevdası var. Bu ruhun yaygınlaşması için uğraşacağız. Bunları gerçekleştirmek çok önemli misyon. Bunlar fedakarca mücadele ederken Trabzonspor gibi büyük bir formayı terletiyorlar. Hemen büyük başarılar, hatasız futbol onlardan beklemek mümkün değil. Heyecan içerisindeler, yıllarca hayal ettikleri formayı giyiyorlar. Heyecanla birtakım hata yapabilirler."
 
Taraftarlara seslenen Güney, "Bu oyunculara tahammül göstermeleri, zaman vermeleri, onları anlayışla karşılamaları lazım. Seyirciler de eskisi gibi altyapıdan yetişen oyunculara tepki göstermiyor. Bu futbolcuları kaybetmemek adına herkese görev düşüyor" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler