Trabzonspor'da alkol yasaklandı

Trabzonspor'da başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile birlikte yeni bir dönem başladı. Önceki gün mazbatasını alıp ilk toplantısını gerçekleştiren yeni yönetim, bazı radikal kararlar alarak uygulamaya soktu. Fotomaç'tan Cevat Kol'un haberine göre, Öncelikle kul

Trabzonspor'da alkol yasaklandı
Trabzonspor'da başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile birlikte yeni bir dönem başladı. Önceki gün mazbatasını alıp ilk toplantısını gerçekleştiren yeni yönetim, bazı radikal kararlar alarak uygulamaya soktu.
 
Fotomaç'tan Cevat Kol'un haberine göre, Öncelikle kulüp içinde alkolü yasaklayan yönetim, mevcut alkollü içecekleri toplattı. Kulüp içine alkol sokmayacak olan yeni yönetim, alkol ikram edilecek misafirleri ise dışarıda ağırlama kararı aldı.
 
CEPTEN YİYECEK 
Bazı ekonomik tedbirler de alan başkan Hacıosmanoğlu, kulübe ait olan bütün kredi kartlarının iptal edilmesi talimatını verdi. Bundan sonra kulüp üzerinden kimse kredi kartı kullanmayacak ve harcama yapamayacak. Yöneticiler masraflarını kendi cebinden karşılaşacak. Bundan sonra kulüple ilgili olan uçak, konaklama, yemek gibi ödemeler de yöneticilerin kendi cebinden yapılacak. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler