Trabzonspor'da 5 eksikli idman

Spor Toto Süper Lig'in 4.haftasında Karabükspor'la karşılaşacak olan Trabzonspor bu maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla devam etti.Mehmeta Ali Yılmaz Tesisleri'nin 2 Nolu sahasında yapılan antrenmana milli takım kamplarında olan Janko, Adrian,

Trabzonspor'da 5 eksikli idman

Spor Toto Süper Lig'in 4.haftasında Karabükspor'la karşılaşacak olan Trabzonspor bu maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla devam etti.

Mehmeta Ali Yılmaz Tesisleri'nin 2 Nolu sahasında yapılan antrenmana milli takım kamplarında olan Janko, Adrian, Yusuf, Onur, Aykut Demir katılmazken , milli takım kampından dönen Zokora ve Bamba ise ilk idmanlarına çıktılar.

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYINIZ...

Kondisyon çalışması gerçekleştirilen antrenmana milli takım kamplarında olan futbolcuların dışındaki tüm oyuncular katıldı.

Öte yandan bordo mavili takım yarın 14.30'da 1461 Trabzon'la hazırlık maçı yaparak, Karabükspor maçı hazırlıklarına devam edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor