Trabzonspor'da 3 kişinin görevine son verildi

Trabzonspor'da bir süredir görev yapan İdari Menajer Serkan Ünver'in, yardımcı antrenörlerden Turgay Karslı'nın ve Medya Departmanı Sorumlusu Gökhan Dinç'in görevine son verildi. Bu karar kendilerine kulüp binasında kaşılıklı görüşülerek, kulübün CEO'su B

Trabzonspor'da 3 kişinin görevine son verildi

Trabzonspor'da bir süredir görev yapan İdari Menajer Serkan Ünver'in, yardımcı antrenörlerden Turgay Karslı'nın ve Medya Departmanı Sorumlusu Gökhan Dinç'in görevine son verildi. Bu karar kendilerine kulüp binasında kaşılıklı görüşülerek, kulübün CEO'su Burak Gürdal ve kulübün Genel Müdürü Sinan Zengin tarafından tebliğ edildi.

Gürdal ve Zengin, Bordo Mavili yönetim kurulunun kendilerine verdikleri direktif doğrultusunda, bu kişilerle görüşerek kararı onlara bildirdikleri öğrenildi. Bu arada bilindiği gibi sözleşmesi devam eden Hami Mandralı'nın da karşılıklı anlaşılarak sözleşmesi fesh edilmişti. Öte yandan Vahid Halilhodzic'e tazminat olarak önümüzdeki 7 ayın toplam maaşı olan, 980 bin Euro'nun her ay taksitler halinde ödeneceği bildirildi. (TB)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor