Trabzonspor’da 3 futbolcu değer kaybetti

-Haber61- Trabzonspor’da takımın tamamına yakınının değerinde artış yaşanırken yalnızca 3 futbolcunun değerlerinde düşüş yaşandı.Futbol piyasasında önemli bir yere sahip olan transfermarkt.com’un güncellenen verilerine göre bordo mavili ekipte Florent Mal

Trabzonspor’da 3 futbolcu değer kaybetti

-Haber61- 

Trabzonspor’da takımın tamamına yakınının değerinde artış yaşanırken yalnızca 3 futbolcunun değerlerinde düşüş yaşandı.

Futbol piyasasında önemli bir yere sahip olan transfermarkt.com’un güncellenen verilerine göre bordo mavili ekipte Florent Malouda, Sol Bamba ve Soner Aydoğdu’nun değerleri düştü.

Geçen yıl bekleneni veremeyen Fransız yıldız Malouda’nın geçen yıl 1.5 Milyon Euro olan bonservis bedeli bu yıl 1 Milyon Euro olarak belirlendi. Kendisinden sürekli bir patlama beklenen ancak henüz başaramayan Soner Aydoğdu’nun  4 Milyon Euro olan değeri düşerek 3.7 Milyon Euro’ya geriledi. Takımdan gönderilmesi kesinleşen Sol Bamba ise Dünya Kupası’nda boy göstermesine rağmen 2.5 Milyon Euro olan değerinin 2.2 Milyon Euro’ya gerilemesine engel olamadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler