Trabzonspor'da 3 aşamalı kongre iddiası!

Trabzonspor’da hiç umulmadık bir anda kongrenin yapılma olasılığına karşı Özkan Sümer çok uzun soluklu bir çalışma yaparken, Atay Aktuğ, İbrahim Hacıosmanoğlu, Metin Atasoy ve Muharrem Usta’nın da boş durmadıkları dile getirildi.YARGITAY KARARINI VERDİ Mİ

Trabzonspor'da 3 aşamalı kongre iddiası!

Trabzonspor’da hiç umulmadık bir anda kongrenin yapılma olasılığına karşı Özkan Sümer çok uzun soluklu bir çalışma yaparken, Atay Aktuğ, İbrahim Hacıosmanoğlu, Metin Atasoy ve Muharrem Usta’nın da boş durmadıkları dile getirildi.

YARGITAY KARARINI VERDİ Mİ?

Trabzonspor’un Olağanüstü Genel Kurulu’nu üyelerin mahkemeye taşıması ve yerel mahkemenin de ‘Tüzüğe aykırı işlem yapıldı. Kongre yenilenmeli’ kararının Yargıtay tarafından da onaylandığı ancak resmi açıklamayı seçimin hemen sonrasında yapacağı kulislere yansıdı. İşin mahkeme boyutu bir yana, Trabzon aylardır olası kongreye göre adeta fokur fokur kaynıyor. Özellikle eski başkan ve teknik direktörlerden Özkan Sümer’in başını çektiği grup, çok sistemli bir şekilde genel kurul hazırlığı yapıyor. Sümer’in Eski asbaşkanlardan Erol Tuna ve eski genel sekreterlerden Yusuf Ziya Yılmaz’la başlattığı çalışmalarda, camianın geniş bir kesimini yanına çekme çabası içinde olduğu biliniyor.

SÜMER ÇOK YOĞUN ÇALIŞIYOR

Sümer’in başkanlık yarışında olmak istemediği ancak kaliteli, Trabzonspor’un gerçeklerine göre hareket edecek, herkesin hangi amaçla yönetime girdiği belli olacak, tüm camiayı kucaklayan bir liste ve kulübün anayasasını oluşturup, bunu uygulayacak bir ekip yaratma çabası içinde olduğu belirlendi. Özkan Sümer’in bu noktada eski başkan Faruk Özak başta olmak üzere, TFF eski başkanı Haluk Ulusoy, eski başkan Nuri Albayrak  işadamı İbrahim Usta, Eyüp Aşık, İskender Önal ve daha birçok isimle görüştüğü kaydedildi.  Mevcut yönetime bayrak açan Sebahattin Çakıroğlu ile de fikir alışverişinde bulunduğu, hatta onursal Başkan Mehmet Ali Yılmaz ile de görüme yapacağı ifade edildi.

ALBAYRAK İSMİ DE GEÇİYOR

Sümer’in başını çektiği oluşumun başkan adayı netleşmezken, herkesin uzlaşması halinde Nuri Albayrak önderliğinde bir liste bile yapabilecekleri ileri sürüldü.  Birçok kesimin Özkan Sümer’e, ‘Sen çık aday ol’ dediği de belirtilirsen, Atay Aktuğ ekibinin bir araya gelip, kongrede alınması gereken tavır konusunda, ‘Merkezde güçlü bir liste olması gerekir’ noktasında birleştiler. Bu arada Mehmet Ali Yılmaz’ı da adaylık için ikna turlarına başlayanların olduğu belirtildi. Ancak, Yılmaz’ın buna temkinli yaklaştığı bildirildi. Metin Atasoy’un da çalıştığı ancak şartlara göre Sümer ekibiyle hareket edebileceği kaydedildi. Muharrem Usta’nın da başkanlık yarışı için nabız yokladığı ve çalışma yaptığı vurgulandı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor