Trabzonspor'da 12 eksik

 Trabzonspor Gaziantepspor karşısında aldığı mağlubiyetin ardından yaptığı bir günlük izinden sonra Sivasspor maçı hazırlıklarına başladı. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana milli takımlarda

Trabzonspor'da 12 eksik

 

Trabzonspor Gaziantepspor karşısında aldığı mağlubiyetin ardından yaptığı bir günlük izinden sonra Sivasspor maçı hazırlıklarına başladı.

 

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana milli takımlarda bulunan Tolga Zengin, Janko, Adrian, Zokora, Sapara, Cech ve Bamba ile eşyalarını toplamak için Portekiz’e giden Emerson, sakatlıkları bulunan Volkan, Giray, Olcan ve Zeki Ayvaz katılmadı. Isınma hareketleri ve pas çalışmasıyla başlayan antrenman dar alanda pres çalışmasıyla sona erdi. Haftasonuna kadar antrenmanlarını basına kapalı olarak sürdürecek olan Trabzonspor, cumartesi günü 1461 Trabzon ile bir hazırlık maçı oynayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor