Trabzonspor'da 10 eksikle idman

Trabzonspor, milli maçlar nedeniyle verilen arada, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde çalışmalarını sürdürüyor.Teknik direktör Şenol Güneş'in, (A) Milli Takım'ın Avrupa Şampiyonası elemelerinde Almanya ile yapacağı maçı izlemek için İstanbul'a gitmesi üzerin

Trabzonspor'da 10 eksikle idman

Trabzonspor, milli maçlar nedeniyle verilen arada, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde çalışmalarını sürdürüyor.

Teknik direktör Şenol Güneş'in, (A) Milli Takım'ın Avrupa Şampiyonası elemelerinde Almanya ile yapacağı maçı izlemek için İstanbul'a gitmesi üzerine takımı, yardımcı antrenör Ünal Karaman çalıştırdı.

Sakatlıkları bulunan Vittek ve Henrique ile milli takım kamplarında bulunan Zokora, Pawel Brozek, Adrian, Glowacki, Burak, Serkan ve Giray antrenmana katılmadı. Sakatlıkları devam eden Tolga, Volkan ve Piotr Brozek ise salonda çalıştı.

Dün A2 takımıyla yapılan maçta yer alan Eren, Sercan ve kaleci Zeki ise takımdan ayrı olarak koşu yaptı. Diğer futbolcular ise koşunun ardından kondisyon çalışması gerçekleştirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler