Trabzonspor'da 1 yılda 10 istifa

Trabzonspor'da 25-26 Mayıs 2013 tarihlerinde yapılan genel kurulda İbrahim Hacıosmanoğlu başkanlığında göreve gelen yönetim kurulunda ve teknik kadroda 10 kişi istifa etti.İlk yönetim kurulu toplantısının ardından 24 Haziran'da İrfan Coşkun ve Osman İlyas

Trabzonspor'da 1 yılda 10 istifa

Trabzonspor'da 25-26 Mayıs 2013 tarihlerinde yapılan genel kurulda İbrahim Hacıosmanoğlu başkanlığında göreve gelen yönetim kurulunda ve teknik kadroda 10 kişi istifa etti.

İlk yönetim kurulu toplantısının ardından 24 Haziran'da İrfan Coşkun ve Osman İlyas yönetim kurulu üyeliklerinden istifa etti. 12 Eylül'de yedek yönetim kurulu üyesi Çetin Kansız, asıl olarak görev almayacağını açıkladı.

4 Ekim'de kulüp sportif direktörü Ünal Karaman, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında görevinden istifa ettiğini duyuran isim oldu. 5 Kasım'da kulüp başkan yardımcısı Yaşar Aşçıoğlu istifa etti.   

Sebahattin Çakıroğlu, 6 Aralık'ta kulüp başkan vekilliği ve basın sözcülüğü görevini bıraktığını duyururken, 7 Aralık'ta kaleci antrenörü Alper Boğuşlu istifa etti. 10 Şubat'ta da Mustafa Akçay, alınan kötü sonuçların ardından görevi bıraktı.

11 Mart'ta Muhammet Kara, stadyum, amatör branşlar ve taraftar sorumluluğu görevinden istifa etti. Trabzonspor Yönetim Kurulu, Kara'nın yönetim kurulu üyeliğinden çekilmiş sayılmasına karar verdi.

Bugün ise yönetim kurulu üyesi, yatırım, projeler ve tesisler sorumlusu Mehmet Uğur Bozoğlu, yazılı açıklama ile görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Daha önce Ali Kemal Başaran da asbaşkanlık görevinden istifa ettiğini açıklamış ancak istifa yönetim kurulu tarafından kabul edilmemesi üzerine Başaran görevine devam etmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler