Trabzonspor'da 1 numaralı Alarm!

Her ne kadar Tolga, "Oynarım" dese de Şenol Güneş kaleyi sağlama almakta kararlı. Deneyimli hoca, özel maçların yıldızı Bora'ya "Hazır ol" dedi.Sezon öncesi kampının talihsiz isimlerinden biri de Tolga Zengin olmuş, geçirdiği sakatlık kendisi kadar takım

Trabzonspor'da 1 numaralı Alarm!

Her ne kadar Tolga, "Oynarım" dese de Şenol Güneş kaleyi sağlama almakta kararlı. Deneyimli hoca, özel maçların yıldızı Bora'ya "Hazır ol" dedi.

Sezon öncesi kampının talihsiz isimlerinden biri de Tolga Zengin olmuş, geçirdiği sakatlık kendisi kadar takım arkadaşlarını ve teknik heyeti de üzmüştü. Ağrıları bulunduğu bilinen ve tedavisine devam edilip iyileşme süreci yakından izlenen deneyimli file bekçisinin, “Daha önce de gereken fedakarlığı yaptım. Sakat sakat oynadığım maçlar oldu.

O nedenle benim açımdan bir sorun yok. Hocam oynatırsa oynarım” sözlerine rağmen teknik direktör Şenol Güneş, işini sağlama almakta kararlı. Onur Kıvrak henüz sahaya çıkabilecek durumda olmadığı için hazırlık maçlarında sahaya sürüp iyi verim aldığı Bora’ya ‘hazır ol’ diyen Güneş’in son kararı konusunda maç gününe kadar dahi beklemesi muhtemel.

En kötüsünü düşündüğü ve maç içinde de bir sorunu dikkate alan Trabzonspor’un patronu, bu nedenle 1 numaranın tek alternatifi Bora’nın üzerine titriyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler