Trabzonspor'a yine Abitoğlu!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) çifte standart uygulamalarına devam ediyor.Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in dün akşam katıldığı bir TV programında, "Biz bu hakemle sıkıntımız var dediğimiz zaman inadına gönderiyorlar. Canımız

Trabzonspor'a yine Abitoğlu!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) çifte standart uygulamalarına devam ediyor.

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in dün akşam katıldığı bir TV programında, "Biz bu hakemle sıkıntımız var dediğimiz zaman inadına gönderiyorlar. Canımız tekrar yanıyor" şeklindeki açıklamaları doğrular hareketler yapmaya

devam eden TFF'ye bağlı MHK bu sefer de geçen yıl Trabzonspor'un kendi evinde Manisaspor'a 3-1 mağlup olduğu maçtaki kötü yönetimiyle Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'in, "Ben o hakemin lisansını yırtarım" sözlerini sarf ettiği ve maçın ardından 1 yıl boyunca daha Trabzonspor maçlarına verilmeyen Mustafa Kamil Abitoğlu bu hafta Trabzon'da oynanacak olan Orduspor maçına görevlendirildi.

4 haftadır hakemler tarafından adeta katledilen Trabzonspor'da MHK'ya tepkiler artarken, MHK marifetlerine bu hafta da bir yenisini daha ekleyerek Abitoğlu'nu bu maça atadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor