Trabzonspor'a yeni bir Kasımpaşalı!

Trabzonspor'da son dönemdeki performansı ve yaşadığı sorunlar nedeniyle satış listesine konulan Colman’ın Kasımpaşa’ya verilerek Adem Büyük’ün takasla alınmasının gündeme geldiği belirtildi.Trabzonspor Yönetim Kurulu, geçtiğimiz sezon ligde başarılı bir p

Trabzonspor'a yeni bir Kasımpaşalı!

Trabzonspor'da son dönemdeki performansı ve yaşadığı sorunlar nedeniyle satış listesine konulan Colman’ın Kasımpaşa’ya verilerek Adem Büyük’ün takasla alınmasının gündeme geldiği belirtildi.

Trabzonspor Yönetim Kurulu, geçtiğimiz sezon ligde başarılı bir performans sergileyen Kasımpaşa’nın 26 yaşındaki forvet oyuncusu Adem Büyük’ü transfer listesine aldı. Bu futbolcuyu transfer etmek için takasla Colman’ı önermeyi düşünen bordo mavililer, Kasımpaşa kulübünün Aykut Akgün’ü de istemesi nedeniyle karamsar kaldı. İki kulüp arasında gelecek günlerde görüşme olabileceği kaydedildi. Bordo mavili takım, Kardemir Karabükspor’a İshak’a karşılık Soner teklifi içinde cevap bekliyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor