Trabzonspor'a yalan konuşuyorlar!

Haber61.Net – Spor Servisi - Son dönemlerde Trabzonspor’a yıldız diye hem ulusal hemde yerel basında çıkan Younes Kaboul’un Maoludo’dan daha kötü olduğu ortaya çıktı. Tottenham’da forma giyen Kaboul takımında 11’den kesilmesinin nedenin ise Liverpool karş

Trabzonspor'a yalan konuşuyorlar!
Haber61.Net – Spor Servisi - Son dönemlerde Trabzonspor’a yıldız diye hem ulusal hemde yerel basında çıkan Younes Kaboul’un Maoludo’dan daha kötü olduğu ortaya çıktı. Tottenham’da forma giyen Kaboul takımında 11’den kesilmesinin nedenin ise Liverpool karşılaşmasında kendi kalesine gol atmasının sebep olduğu belirtildi.
 
PERFORMANSI YERLERDE
 
Fransız oyuncuya Trabzonspor’da bulunan bazı menajerlerin sıcak baktığı öğrenilirken futbolcunun performansını araştıran Haber61.Net spor servisi durumun Bordo Mavili taraftarlara anlatıldığı gibi olmadığı ortaya çıktı. Kaboul’un son sezonda Tottenham forması ile ligde 8 kez resmi maça çıkarken bu maçlardaki performansı ise içler açısı durumda olduğu öğrenildi.
 
 
SÜREKLİ SAKATLANIYOR
 
Genç futbolcunun son dönemlerde ise sürekli sakatlı olduğu ve kalça problemleri yaşadığı da öğrenildi. Ocak aylarının sonunda başlayan kalça sorunları Şubat ayında ise kas sertliği sorunu ile devam ederken geçtiğimiz mart ayında ise tekrar kaçla sorunları devam ettiği öğrenildi. 2008 yılından beri Kaboul 8 ayrı sakatlık nedeni ile sahalardan uzak kalırken en önemli sorununun ise dizinden çektiği öğrenildi.
 
Haber : Şükrü ÜÇÜNCÜ

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor