Trabzonspor'a uğurlama sitemi

 Trabzonspor’da Şenol Güneş’in kadrosunda bulunan yardımcı antrenörü Mehmet Kulaksızoğlu, “Gittiğim her yerden en güzel şekilde uğurlandım bir Trabzonspor’dan uğurlanamadım” dedi.Dobra konuşmalarıyla bilinen Kulaksızoğlu esprili bir dille Trabzonspor’dan

Trabzonspor'a uğurlama sitemi

 Trabzonspor’da Şenol Güneş’in kadrosunda bulunan yardımcı antrenörü Mehmet Kulaksızoğlu, “Gittiğim her yerden en güzel şekilde uğurlandım bir Trabzonspor’dan uğurlanamadım” dedi.

Dobra konuşmalarıyla bilinen Kulaksızoğlu esprili bir dille Trabzonspor’dan ayrılışına ilişkin olarak ilginç ifadeler kullandı. Trabzon ASKF’nin organize ettiği “Amatöre gönül verenler” buluşmasına katılan Kulaksızoğlu: “Trabzonspor’dan kovulduk. Bugüne kadar sayısız kulüpte çalıştım. Bizi en güzel şekilde ağırladılar ve her şeyden önemlisi en güzel şekilde uğurladılar.

ANCAK SEVGİ YÜKLERİZ

Biz Trabzonspor’un isminden bunu beklerdik. Ben buraya gelirken Şenol Hoca teklif etti, hiçbir şey sormadan geldim. Burası bizim her şeyimiz. Nezaketen bize sorabilirlerdi kalmak ister miydiniz, şu birimiz sizin için düşünüyoruz. Bizi sanırım kalıcı zannettiler. Ben Şenol Hoca ile geldim, onunla gidecektim, bundan ötesi yoktu.

Bugün çok anlamlı bir plaket aldım (ASKF’nin Trabzon futboluna emeği geçenler için verdiği plaketi hatırlatıyor). Bu benim yükümü daha da ağırlaştıracak. Bunu bir uğurlama olarak sayıyorum, bu benim için şereftir” şeklinde konuştu.

ASKF Başkanı Burhan Cahit Erdem de Kulaksızoğlu’nun bu açıklamalarının ardından: “Biz size şükranlarımızı sunuyoruz. Trabzon futboluna hizmet ettiniz. Biz sizi asla unutmayacağız. Biz yük yüklemeyiz, biz ancak sevgi yükleriz. Çok teşekkür ediyoruz” sözleriyle Kulaksızoğlu’nu tebrik etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor