Trabzonspor'a Türk Ballack!

Trabzonspor, Almanya'nın Wolfsburg takımında forma giyen Ferhat Yazgan'ın transferini KAP'a bildirmesinin ardından herkes genç oyuncu hakkında meraklanmaya başladı.Bordo mavili taraftarların merakla izlemeyi beklediği 21 yaşındakş orta saha oyuncusu için

Trabzonspor'a Türk Ballack!

Trabzonspor, Almanya'nın Wolfsburg takımında forma giyen Ferhat Yazgan'ın transferini KAP'a bildirmesinin ardından herkes genç oyuncu hakkında meraklanmaya başladı.

Bordo mavili taraftarların merakla izlemeyi beklediği 21 yaşındakş orta saha oyuncusu için ilk gelen yorumlar oldukça etkileyici oldu.

Fortuna Düsseldorf'un hocası Lorenz Günther, onu takımına kazandırmak istemiş ve "Çok yetenekli bir futbolcu" demişti. Gösterdiği başarılı performansla Bundesliga'da gelecek vadeden yıldızları arasında gösterilen 1992 doğumlu futbolcu gelecek yıl bordo-mavili formayla ter dökecek. Michael Ballack'a benzetilen oyun yapısı ile dikkat çeken genç oyuncu, özellikle duran topları etkili kullanması ve sert şutları ile dikkatle üzerinde topluyor.

Holsteinkiel'in altyapısındaki performansıyla göz dolduran Ferhat, A takımda 14 maçta forma şansı buldu ve bir gol atıp, bir de asist yaptı. Ön libero mevkisinde oynayan 1992 doğumlu yıldızı birçok takım istiyordu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor