Trabzonspor'a Trabzonlu yıldız

İngiltere Premier Lig takımlarından Arsenal'in genç takımında forma giyen ve yetenek avcılarını peşinden koşturan Türk asıllı Hollandalı futbolcu Oğuzhan Özyakup, takımının önerdiği yeni kontrat teklifini reddetti.2008'de AZ Alkmaar genç takımında forma g

Trabzonspor'a Trabzonlu yıldız

İngiltere Premier Lig takımlarından Arsenal'in genç takımında forma giyen ve yetenek avcılarını peşinden koşturan Türk asıllı Hollandalı futbolcu Oğuzhan Özyakup, takımının önerdiği yeni kontrat teklifini reddetti.

2008'de AZ Alkmaar genç takımında forma giyerken keşfedilen ve Arsenal'e transfer edilen Özyakup, Londra ekibinin kendisine önerdiği sözleşmeyi kabul etmeyerek ayrılık sinyali verdi.

İngiliz basınında yer alan habere göre Oğuzhan Özyakup, Arsenal'in kendisine önerdiği kontratı kabul etmeyerek Londra ekibinden ayrılacağının sinyallerini verdi. Özyakup ile Hollanda, İtalya, Almanya ve İngiltere'den takımların ilgilendiği belirtilen haberde Özyakup'un Türk asıllı olduğu için Türkiye'ye daha sıcak bakabileceğine de yer verildi. Özyakup ile özellikle Alman takımları, Hollanda ekiplerinden PSV, İtalyan takımları, Türkiye'den ise Trabzonspor'un, genç yıldız ile ciddi bir biçimde

ilgilendiğine değinildi. Özyakup'un bonservisinin elinde oluşu bu takımların iştahını daha çok kabartıyor.

Öte yandan ara transfer döneminde de Trabzonspor'un gündemine aldığı Özyakup'un Trabzonlu bir ailenin çocuğu oluşu ise Trabzonspor'un elini güçlendiriyor.

A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink ve Oğuz Çetin 2010 yılının Ekim ayında, Londra'da genç futbolcuyla bir görüşme yapmış ve Oğuzhan'ı Türk Milli Takımı'na davet etmişti. Halen Hollanda U19 Milli Takımı'nın formasını giyen Özyakup henüz bir karar vermiş değil.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler