Trabzonspor'a Tereyağı Dopingi

 TRABZONSPOR'A TEREYAĞI DOPİNGİTrabzonspor, hafta sonu Medical Park Antalyaspor ile kendi sahasında oynayacağı maçın hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Şenol Güneş yönetimindeki antrenmana tedavi olmak için Alma

Trabzonspor'a Tereyağı Dopingi

 

TRABZONSPOR'A TEREYAĞI DOPİNGİ

Trabzonspor, hafta sonu Medical Park Antalyaspor ile kendi sahasında oynayacağı maçın hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Şenol Güneş yönetimindeki antrenmana tedavi olmak için Almanya'ya giden Egemen Korkmaz dışındaki tüm futbolcular katıldı. Bordo-mavililer antrenmanda kondisyon çalışmalarının ardından yarı sahada taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi.

FUTBOLCULARA KAHVALTIDA TEREYAĞI VERİLECEK

Bu arada antrenmanı Tonya Kaymakamı Şenol Turan ve Tonya Belediye Başkanı Ahmet Kurt ile Tonya'dan gelen bir grup taraftar da izledi. Antrenman öncesi teknik direktör Şenol Güneş'e çiçek veren taraftarlar, tecrübeli teknik adama meşhur Tonya Külek Yağı hediye etti. Teknik direktör Şenol Güneş de yağı, yanında bulunan Colman'a vererek, "Tüm takım olarak kahvaltıda bu yağdan yiyerek ekstra enerji alalım" dedi. Colman'dan yağı alan Alanzinho ise tadarak, "Çok güzelmiş" dedi. Yağ daha sonra futbolculara sunulmak üzere, kulüp binasına getirildi.

KAYMAKAM TURAN: "İSİM BABAM ŞENOL GÜNEŞ'TİR"

Teknik direktör Şenol Güneş ile sohbet eden Tonya Kaymakamı Şenol Turan, "Benim isim babam Şenol Güneş'tir. Ben 1981 yılında, Giresun Tirebolu'da doğdum. O dönem Trabzonspor liglerde fırtına gibi esiyordu. Babam da Şenol Güneş'e olan hayranlığından benim adımı Şenol koydu. Bu ismi taşımaktan çok mutluyum ve şu an hiç olmadığım kadar heyecanlıyım. Ben de iyi bir Trabzonsporluyum ve Mayıs ayında şampiyonluk kupasını kaldıracağımıza yürekten inanıyorum. Umarım kupayı alırız ve o kupayı Tonya'da da gezdiririz" dedi. Daha sonra Şenol Güneş, kaymakam Şenol Turan ve Tonya Belediye Başkanı Ahmet Kurt'a, üzerinde isminin yazılı olduğu Trabzonspor forması hediye etti. Kaymakam Turan da yanında getirdiği formasını Şenol Güneş'e imzalattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor