Trabzonspor'a teklif edildi

Forvet arayan Trabzonspor'a Anzhi'nin gözden çıkardığı Samuel Eto'nun önerildiği öne sürüldü. Rus basını, Anzhi'nin Kamerunlu yıldızı yıllık 20 milyon euro olan ücretinden kurtulmak için satış listesine koyduğunu yazdı.32'LİK YILDIZIN TALİBi ÇOKİtalya'dan

Trabzonspor'a teklif edildi

Forvet arayan Trabzonspor'a Anzhi'nin gözden çıkardığı Samuel Eto'nun önerildiği öne sürüldü. Rus basını, Anzhi'nin Kamerunlu yıldızı yıllık 20 milyon euro olan ücretinden kurtulmak için satış listesine koyduğunu yazdı.

32'LİK YILDIZIN TALİBi ÇOK
İtalya'dan Napoli ile Türkiye'den Trabzonspor dışında pek çok takımın Eto'o ile ilgilendiği belirtilirken, Anzhi'nin gelecek tüm teklifleri dinlediği vurgulandı. Yüksek maliyetli yıldızlarla istediği başarıyı elde edemeyen Anzhi, küçülmeye gitme kararı almıştı. Anzhi yönetiminin, en pahalı oyuncusu olan Eto'o'dan kurtulmak için isteyen takımlara kolaylık sağlaması bekleniyor.

ŞARTLAR OLUŞMALI
Daha önce İngiliz basının ortaya attığı Chelsea'li Obi Mikel'i yalanlayan Trabzonspor'un, 32 yaşındaki Eto'o konusunda ancak istediği şartlar oluşursa adım atacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor