Trabzonspor'a teklif çok ama...

Gözden çıkarılan oyuncular, kendilerine talip olan takımlarla görüşmeleri sürdürüyor.1.5 sezon önce transfer edilirken helikopterle getirilen Aykut Demir'i Çaykur Rizespor ve Eskişehirspor istiyor. Soner Aydoğdu'ya Sergen Yalçın'ın takımı Sivas teklif yap

Trabzonspor'a teklif çok ama...

Gözden çıkarılan oyuncular, kendilerine talip olan takımlarla görüşmeleri sürdürüyor.

1.5 sezon önce transfer edilirken helikopterle getirilen Aykut Demir'i Çaykur Rizespor ve Eskişehirspor istiyor. Soner Aydoğdu'ya Sergen Yalçın'ın takımı Sivas teklif yaptı. Mustafa Yumlu, Kasımpaşa ile temasta. Çaykur Rizespor, Aykut Demir'in yanı sıra Zeki Yavru ile de ilgileniyor. Hikmet Karaman'ın İshak Doğan'ı da istediği öğrenildi. Aykut, Zeki, Soner ve Mustafa Yumlu'ya görüşme izni veren yönetim, kulübün de menfaatlerine uyması halinde satış ya da kiralanmalarına onay verecek. İshak için son karar ise Ersun Yanal'a ait.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor