Trabzonspor'a tarihi destek

Trabzon'un etkili sivil toplum örgütleri yaptıkları açıklamalarla Trabzonspor’a şampiyonluk yolunda destek veriler.  TESOB Başkanı Metin Kara ve TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu’nun yanı sıra 14 oda başkanı ortak açıklamayla Bursaspor maçı ö

Trabzonspor'a tarihi destek

Trabzon'un etkili sivil toplum örgütleri yaptıkları açıklamalarla Trabzonspor’a şampiyonluk yolunda destek veriler.

 

TESOB Başkanı Metin Kara ve TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu’nun yanı sıra 14 oda başkanı ortak açıklamayla Bursaspor maçı öncesi birlik ve beraberlik çağrısında bulundular.

 

İnşaat, Makine, Elektrik, Jeoloji, Jeofizik, Orman, Kimya, Maden, Harita Kadastro ve Ziraat Mühendisleri, Mimarlar, Şehir Plancıları, İç Mimarlar ve Peyzaj Mimarlar Odaları yaptıkları ortak açıklamada, "Trabzon kentinin dünya ölçeğinde tanınmasında, kimliğinin bir parçası olan Trabzonspor'un çok önemli katkısı olduğuna işaret ederek şu görüşlere yer verdiler:

 

“Bu durumun nedeni, Trabzonspor'un hem şampiyonlukları hem de Avrupa'daki başarılarıdır. 27 yıl sonra Trabzonsporumuz yeniden şampiyonluk yoluna girmiştir. Trabzon'da yaşayan herkesle, Trabzon dışındaki Trabzonsporlular'ın da birlik olup, sonuna kadar takımımızın arkasında durmaları ve desteklerini eksik etmemeleri, bugün üzerimize düşen en önemli vazifelerden biridir. Hep birlikte, Trabzonsporumuz’un şanlı tarihine yeni bir taç eklemek için, stadı doldurmalı, dışarıda kalbi Trabzonspor için atanlar manevi desteklerini eksik etmemelidir.

 

Kentin sakini olup, oturarak başarıları beklemek yerine kentin sahibi olup, Trabzonsporumuz’un da başarılı olmasına katkı koymak bizim de görevimizdir. Bu görevi tüm Trabzonsporlular'la paylaşmak en büyük arzumuzdur. Vakit, hep birlikte takımın 11 kişi olmadığını, Trabzon'un, Trabzonsporlular'ın her alanda takımına sahip çıktığını gösterme vaktidir. Trabzonspor bizim gücümüzdür".

 

Bu ortak açıklamanın yanı sıra TESOB Başkanı Metin Kara ve Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu da benzer ifadelerle, takımımıza destek verdiler.

 

METİN KARA’NIN AÇIKLAMALARI

TESOB Başkanı Metin Kara ligin bitimine 6 hafta kala yaptığı tarihi çağrıyla esnafı Trabzonspor’U desteklemeye ve sahiplenmeye davet etti.

 

Trabzonspor’un zirvede olmasının esnaf şehri Trabzon’a büyük katkı sunduğunu belirten Kara, ”Trabzonspor kazandı mı herkes kazanıyor. Esnafımız işine bir başka hevesle sarılıyor. Yüzler gülüyor, moraller yerine geliyor. Hayatın her alanına damgasını vuran takımımıza şimdi daha çok destek zamanı” diye konuştu.

 

Trabzonspor’un şampiyon olması için Trabzon esnafının her zaman üzerine düşeni yaptığını bundan sonrada yapmaya devam edeceğini belirten Kara, "Pazar günü çok kritik Bursaspor maçı var. Stadı doldurmalıyız. 27 yıllık özlem inşallah son bulacak. Şehrimizi bordo-mavi bayraklarla süsleyeceğiz. Esnafımızın bayrakları hazır. Gönlümüzdeki ve yüreğimizdeki Trabzonspor sevdası hiçbir zaman son bulmayacak" dedi.

 

SUAT HACISALİHOĞLU’NUN AÇIKLAMALARI

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu, lider Trabzonspor'un şampiyonluğunun kentin geleceği açısından çok önemli olduğunu belirterek "Trabzonspor sahada kazanırken şehrimizin ekonomisi ve turizmi de kazanıyor" dedi.

 

Bursaspor maçı öncesi Trabzonspor'un birlik, beraberliğe ve desteğe ihtiyacı olduğunu, herkesin bu konuda duyarlı olması gerektiğini kaydeden Hacısalihoğlu, Trabzonspor'un sahada kazanırken şehrin tanıtımına katkı sağladığını ve şehir ekonomisine canlılık getirdiğinin de altını çizdi. TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Trabzonspor'a her anlamda sahip çıkılması gerektiğini ifade ederek şunları söyledi: "Şehrimizin ulusal ve uluslararası düzeyde tanıtımında Trabzonspor'un katkısı inkar edilemez. Liderlik koltuğunda takıma sahip çıkılması için birlik ve beraberlik ortamında destek şarttır. Bu desteklerimizle Trabzonspor'u şampiyonluğu halinde doğrudan Şampiyonlar Ligi'ne katılması sağlanacak ve ilimizin en güzel şekilde tanıtımı yapılacaktır. Elimize gelen bu şansı en güzel şekilde kullanıp şampiyon olmalıyız"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler