Trabzonspor'a sürpriz ziyaretçi

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi’nde oynayacağı Lokeren maçı hazırlıklarını Daknam Stadı’nda yaptığı antrenmanla tamamladı.Trabzonspor'un Lokeren hazırlıkları için Daknam Stadı'nda bir sürpriz ile daha karşılaştı. Dün Trabzonspor'u havalimanında karşılaşay

Trabzonspor'a sürpriz ziyaretçi

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi’nde oynayacağı Lokeren maçı hazırlıklarını Daknam Stadı’nda yaptığı antrenmanla tamamladı.

Trabzonspor'un Lokeren hazırlıkları için Daknam Stadı'nda bir sürpriz ile daha karşılaştı. Dün Trabzonspor'u havalimanında karşılaşayan Yattara'nın ardından Hrvoje Cale'de takımı ziyaret etti.

Belçika'nın lig ekiplerinden Waasland-Beveren'de futbol hayatına devam eden 29 yaşında ki savunma oyuncusu Cale, Trabzonspor'da yıllardır çalışan malzemeciler ile kucaklaştı.

Trabzonspor'un 2010-2011 sezonu şampiyonluk kadrosunda da forma giyen Cale Trabzonspor'dan Wolsburg'a transfer olmuş ardından serbest kalarak Beveren takıma geçtiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler